Jandarmanin Operasyonunda Yakalanan 5 Kisi Tutuklandi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptigi operasyonda yagma, kasten yaralama, kisiyi hürriyetinden yoksun kilma, ruhsatsiz silah bulundurma ve tehdit suçlarindan gözaltina alinan 6 kisiden 5’i mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarmanin Operasyonunda Yakalanan 5 Kisi Tutuklandi


Önceki gün aksam saatlerinde yasanan olayda Muhammet I. adli yabanci uyruklu 27 yasindaki sahis, E.K., E.I., S.K., Y.K. ve E.Ç. adli sahislar tarafindan ikamet ettigi Izmir’den zorla araca bindirilerek Turgutreis Mahallesi’ndeki M.Y.’ye ait oto yikamaciya getirildi.

Alacak verecek meselesi yüzünden aralarinda husumet bulunan Ö.T. ve B.B. adli 2 kisinin yerini ögrenmek için silah zoruyla Muhammet I.’nin telefonunu elinden alan sahislar, Muhammet I.’yi tekme ve yumrukla darp etti. Ihbar üzerine Turgutreis Jandarma Karakol Komutanligi ve JASAT timi çalisma baslatti. Süpheli sahislarin is yerinde ve aracinda yapilan arama sonucunda 1 adet 7.65 mm çapinda ruhsatsiz tabanca, ruhsatsiz pompali tüfek, 5 adet 7.65 mm fisek, 3 adet av fisegi ve 2 adet biçak ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltina alinan 6 süpheliden 5’i mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA