En Büyük Mutlulugu Gazete Ve Dergiler

Denizli’nin Çivril ilçesinde daglarda hayvan otlatan 30 yasindaki engelli çoban, zabitanin hediye ettigi gazete, kitap ve dergilerle zaman geçiriyor.

En Büyük Mutlulugu Gazete Ve Dergiler


Çivril’in Asagiçapak mahallesinde yasayan ve ailesine ait hayvanlara çobanlik yapan Fatih Yildirim’in tek eglencesi eski kitap, gazete ve dergi resimlerine bakmak. Fatih Yildirim’in dergi ve gazete ihtiyacini Çivril Belediye Zabita ekipleri tedarik ediyor. 3 aylik periyotlar halinde Fatih Yildirimi ziyaret eden zabita ekipleri, Yildirim’a topladiklari gazete ve dergiler ile ihtiyaci olan esyalari teslim ediyorlar.

Küçükken geçirdigi atesli bir hastalik yüzünden konusamayan ve okuma yazmasi olmayan Fatih Yildirim, yaylada çobanlik yaparak ailesine yardimci oluyor. Ailesine ait hayvanlari her gün yaylaya çikaran ve aksama kadar otlatan Fatih Yildirim, zabitanin getirdigi kitap ve dergilerdeki fotograf ve resimlere bakarak mutlu oluyor. Fatih’i sürekli kontrol ettiklerini ve istedigi dergi ve gazeteleri götürdüklerini belirten zabita ekipleri, “Mahalle denetimler sirasinda Fatih’in istedigi dergi ve kitaplari hayvan otlattigi meraya götürüp teslim ediyoruz. Fatih biz bir daha getirinceye kadar o gazete ve dergilerdeki resimlere bakarak günlerini geçiriyor” dediler.
Kaynak: İHA