Zafer'in 100. Yili Coskusu

Büyük Taarruz’un 100. yili Afyonkarahisar ve Kütahya’da coskuyla kutlandi. Zafer Havalimani’nin katkilariyla Afyonkarahisar, Kütahya ve Zafer Havalimani’nda zaferin 100. Yilina özel olarak kurulan ‘Zaferin Yüzü, Senin Yüzün’ fotograf alanlari ve isik-lazer gösterileriyle katilimcilara görsel bir sölen sunuldu.

Zafer'in 100. Yili Coskusu
30 Agustos 1922’de Dumlupinar’dan baslayan Büyük Taarruz’un 100. yili yaklasirken, Türk milletinin bagimsizliginin tescillendigi bu büyük günün 100. Yildönümü 27 Agustos günü Kütahya ve Afyonkarahisar illerinde düzenlenen etkinliklerle kutlandi. Etkinlikler çerçevesinde Afyonkarahisar ve Kütahya’daki belirli noktalarda, “Zaferin Yüzü, Senin Yüzün” konseptiyle hazirlanan özel fotograf alanlari ve 27 Agustos aksami isik-lazer gösterileri Kütahya ve Afyonkarahisar halkinin da yogun katilimiyla gerçeklesti ve izleyenlere görsel bir sölen sundu.

Zaferin Yüzü, Senin Yüzün

Kütahya ve Afyonkarahisar’da valiliklerin öncülügünde gerçeklestirilen etkinlikler 30 Agustos tarihine kadar sürecek. Zafer Havalimani’nin destekleriyle 27 Agustos tarihinde ‘Zaferin Yüzü, Senin Yüzün’ konseptiyle hazirlanan özel fotograf alanlari Afyonkarahisar, Kütahya ve Zafer Havalimani’ndaki noktalarda kuruldu. Fotograf alanlarinda Zafer Bayrami’na özel fotograflar çektiren vatandaslar, 27 Agustos aksami Afyon Kalesi’nde gerçeklestirilen isik ve lazer gösterilerini de ilgiyle takip etti.(EFE-)
Kaynak: İHA