Güpegündüz Marketten 3 Bin Liralik Hirsizlik

Kocaeli’nin Darica ilçesinde bir markete müsteri gibi giren 3 kadin, yaklasik 3 bin liralik malzemeleri kimseye görünmeden araçlarina yükleyerek kayiplara karisti.

Güpegündüz Marketten 3 Bin Liralik Hirsizlik
Olay, Kocaeli’nin Darica ilçesi Istasyon Caddesi üzerinde bulunan bir zincir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete müsteri gibi giren 3 kadin, bir süre içeride dolasarak alisveris arabasini gida malzemeleriyle doldurdu. Ardindan kadinlar, giris kapisindan kimseye görünmeden çikarak markete geldikleri otomobilin yanina gitti. Kadinlar burada hizli bir sekilde çaldiklari malzemeleri aracin bagajina doldurarak olay yerinden ayrildi. Kadinlarin telasli olduklarini gören çevredeki esnaf, markete giderek yetkililere durumu anlatti. Bunun üzerine kamera görüntülerini izleyen yetkililer, markette gerçeklesen hirsizliga sahit oldu. Ardindan yetkililer, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan ekipler, hirsizlari yakalayabilmek için çalisma baslatti. Kadinlarin, marketten yaklasik 3 bin liralik gida malzemesi tespit edildi.

Bagaji böyle doldurdular

Öte yandan hirsizlarin alisveris yaptigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde kadinlarin müsteri gibi marketin içerisinde dolastiklari, daha sonra market aracindaki ürünlerle yanlarinda bir kisiyle daha aracin bagajini doldurarak uzaklastiklari görülüyor.
Kaynak: İHA