Bozüyük'te Kurtulus Günü Etkinlikleri Basladi

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafindan ilçenin düsman isgalinden kurtulusunun 100’üncü yil dönümü dolayisiyla düzenlenen etkinlikler, gençlerin yogun ve coskulu katilimiyla basladi.

Bozüyük'te Kurtulus Günü Etkinlikleri Basladi
4 Eylül Kurtulus Günü’ne kadar her aksam farkli bir yerel sanatçinin sahne alacagi etkinlikler, Cumhuriyet Meydani’nda sahne alan “Fazla” grubunun konseri ile basladi.

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu da konser programini bir süre izleyerek gençlerin coskulu kutlamasina ortak oldu. Baskan Bakkalcioglu, “Kurtulusumuzun 100. yilinda 4 Eylül aksamindaki Murat Boz konserine kadar pek çok konserle sizlerle bulusacagiz. Bir daha ülkemizin geçmisteki gibi zor günler yasamamasini temenni ediyorum. Bu aksam konser veren arkadaslarimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Kurtulus Günleri etkinliklerinin ilk aksaminda Fazla grubunun ardindan, X-RAY ve Emre Güney de seslendirdikleri rap sarkilarla begeni ile takip edildi. Programda son olarak sahne alan DJ Alper Caner Yilmazer ise basarili performansi ile begeni topladi. Konser alanini dolduran gençler gece boyunca sahne alan gruplari büyük bir begeni ile dinlerken doyasiya eglendiler.
Kaynak: İHA