43 Delegenin Oyunu Alan Toptas Güven Tazeledi

Afyonkarahisar Sandikli Ziraat Odasi Baskani Fatma Toptas, üreticiler için kararli ve azimli bir sekilde çalismaya devam edeceklerini söyledi.

43 Delegenin Oyunu Alan Toptas Güven Tazeledi
Sandikli Ziraat Odasi Baskanligi genel kurulu yapildi. Seçimde 43 delegenin oyunu alan Fatma Toptas tekrar baskan seçilerek güven tazeledi. Genel kurulu Esnaf ve Sanatkarlar Odasi toplanti salonunda yapildi. Divan heyetinin olusmasi ile baslayan genel kurul, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan seçime geçildi. Seçimde 75 delegenin 43’ünün oyunu alan mevcut baskan Fatma Toptas tekrardan Ziraat Odasi Baskanligina seçilerek güven tazeledi. Seçimde Abdurrahman Yavuz 27, Sabri Çevik 1 delegenin oyunu alirken, 3 delegenin oyu geçersiz sayildi.

Seçim sonrasi gazetecilere kisa bir açiklama yapan Toptas, "Sandikli, Kizilören merkez ve Köylerinde ki Delege ve muhtarlarimiz basta olmak üzere tüm çiftçilerimize tesekkür ediyorum. Bundan sonra daha kararli ve azimli bir sekilde üreticilerimiz için çalisacagiz. Bundan sonra asamayacagimiz sorun olmayacak” dedi.

Kaynak: İHA