Sariyer'de Aci Haber Açiklamasi Denizde Kaybolan Çocugun Cenazesine Ulasildi

Sariyer Kisirkaya Plaji’nda babasiyla girdigi denizde dalgalara kapilarak kaybolan 12 yasindaki çocugun sabah saatlerinde cenazesine ulasildi. Çocugun cenazesi morga kaldirilirken, arama ve kurtarma çalismalarina ise son verildi.

Sariyer'de Aci Haber Açiklamasi Denizde Kaybolan Çocugun Cenazesine Ulasildi
Sariyer Kisirkaya Plaji’nda önceki gün saat 17.00 siralarinda meydana gelen olayda, 52 yasindaki Muzaffer Erbas, 12 yasindaki oglu Burak Can Erbas ile plaja gelerek yüzmeye baslamisti. Baba ile oglu bir süre yüzdükten sonra dalgalara kapilarak “imdat” diye bagirmisti. Sesleri duyan fark eden vatandaslar ve cankurtaranlar yardima kosmustu. Sudan çikarilan Muzaffer Erbas’in bogularak hayatini kaybettigi belirlenirken, oglu Burak Can Erbas ise yapilan tüm aramalara ragmen bulunamamisti.

Jandarma ekipleri çocugun cenazesine ulasti

Ihbar üzerine olay yerine gelen Sariyer Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri ve Istanbul Il Jandarma Komutanligi Sualti Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) sevk edilmisti. Kisa sürede olay yerine gelen ekipleri, önceki gün aksam saatlerinden bu yana yaptigi çalismalar sonucunda saat 07.30 siralarinda kiyiya 15 metre mesafede çocugun cenazesine ulasti. Burak Can Erbas’in cenazesi morga kaldirirken, arama ve kurtarma çalismalarina ise son verildi.

Kaynak: İHA