Kontrolden Çikan Araç Bahçeye Girdi, O Anlar Kamerada

Küçükçekmece’de, sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil bahçe duvarina girdi. Kimsenin yaralanmadigi kaza ani güvenlik kameraya yansidi.

Kontrolden Çikan Araç Bahçeye Girdi, O Anlar Kamerada
Kaza, dün saat 17.00 siralarinda Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde meydana geldi. Edinilen biliye göre, sokaktan dönüs yaptigi sirada sürücü Ömer S.’nin kontrolünden çikan 34 EKG 148 plakali kiralik otomobil, bahçe duvarina çarpti. Çarpmanin etkisiyle duvar yikilirken araç ise bahçeye girdi. Kazayi gören vatandaslar hemen müdahale ederken, ihbar üzerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kaza sirasinda kimsenin bahçede olmamasi faciayi önlerken, sürücü ve yanindaki yolcu kazayi yara almadan atlatti. Polisin incelemesinin ardindan araç bulundugu bahçeden çikarilirken, evin bahçesinde ve araçta maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntüler kazadan hemen önce çocuklarin kosusturdugu ve kaza aninda ise çocuklarin uzaklastigi görülüyor. Daha sonra araç dönüs yapmak istedigi sirada hizli bir sekilde duvara çarparak bahçeye girdigi görülüyor.

Kaza ile ilgili baslatilan inceleme sürüyor.

Aracin hizli bir sekilde geldigini ileri süren görgü tanigi Ahmet Zeyid, "Yukardan geldi, burada da fren tutmadi ev içine girdi. Her zaman burasi çocuk dolu, bahçede bisiklet tamircisi var. Allah’tan bugün burada degildi. Yarali kimse yok" dedi.

Kaynak: İHA