Motosiklet Servis Aracina Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Antalya’da motosikletin kontrolsüz kavsakta servis minibüsüne yandan çarpmasi sonucunda meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan 1 kisi yaralandi.

Motosiklet Servis Aracina Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Olay, Manavgat ilçesi Gündogdu Mahallesi, Aykutlar Feslegenli sokak mevkiinde, Abdulsamet B.’nin hâkimiyetindeki plakasi bilinmeyen motosikletin, kontrolsüz kavsakta seyir halindeki Hasan Ç.’nin kullandigi 07 C 74172 plakali servis minibüsüne yandan çarpmasi sonucunda meydana geldi.

Çevrede bulunan bir isyerinin güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, servis minibüsünün seyir halinde oldugu, motosikletin ise hizla gelerek minibüse yandan çarptigi ve motosiklettekilerin yola savruldugu görüldü.

Kazada, çarpmanin siddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Abdulsamet B. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Medine D. yaralandi. Çevredeki vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilar olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilirken, motosikletin tescilinin olmadigi, motosiklet sürücüsünün ise ehliyetinin yetersiz oldugu ve kaskinin takili olmadigi ögrenildi.

Kazada can kaybi yasanmamasi tek teselli oldu.
Kaynak: İHA