Galatasarayli Çocuk Ile Milletvekili Arasinda Gülümseten Diyalog

AK Parti Kirikkale Milletvekili Ramazan Can ile Galatasarayli Mehmet Ali arasinda geçen gülümseten "futbol sahasi" diyalogu, sosyal medya platformlarinda binlerce kisi izledi. Milletvekili Can, köye futbol sahasi yapilmasi ve çocuklara spor malzemesi alinmasi için girisimlerde bulundu.

Galatasarayli Çocuk Ile Milletvekili Arasinda Gülümseten Diyalog
AK Parti Kirikkale Milletvekili Ramazan Can, Karakeçili ilçesine bagli Akkosan köyünde vatandaslarla bir araya geldi. O sirada Galatasarayli Mehmet Ali (9) köyüne futbol sahasinin yapilmasi talebinde bulundu. Milletvekili Can ise çocugun istegini kirmayip futbol sahasinin yapilmasini istendigi alana giderek incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor Il Müdürü Hamza Günes’i telefonla görüntülü arayarak küçük çocugun futbol sahasi, top ve forma talebini söyledi.

Alanda yapilan incelemeler sirasinda küçük çocuk ile milletvekili arasinda geçen gülümseten diyalog, sosyal medya platformlarinda paylasildi. O görüntüler, binlerce kisi tarafindan izlendi.

Milletvekili Ramazan Can, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Karakeçili ilçemizin Akkosan köyünde cimbomlu olan Mehmet Ali kardesimiz ’ben burada futbol sahasi istiyorum. Bize top alin, forma alin vekilim’ dedi.

Biz de bunun üzerine Mehmet Ali ile beraber futbol oynadiklari yere gittik. Orda il müdürümüzü aradik. Mehmet Ali kardesimizin istegini görüstük. Il müdürümüz insallah buradaki kardeslerimize hem top hem forma verecek, hem de minyatür futbol sahasi yapacak" ifadesini kullandi.

Ziyaretler sirasinda milletvekili Can’a, AK Parti Il Baskani Mustafa Kaplan ile Il Genel Meclis Baskani Murat Çaykara ve partililer eslik etti.
Kaynak: İHA