Fendoglu, 'Önce Ülkemiz Ve Milletimiz, Sonra Partimiz Diyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoglu, kirsal mahalleri ziyaretinde yaptigi açiklamada,”Önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz diyoruz” dedi. Fendoglu, MHP olarak seçimden sonra simdiye kadar 420 kirsal mahalleyi tek tek ziyaret ettiklerini, Battalgazi ve Yesilyurt ilçesinin kalan kirsalh mahallelerini de tek tek ziyaret etmeye basladiklarini bildirdi.

Fendoglu, 'Önce Ülkemiz Ve Milletimiz, Sonra Partimiz Diyoruz'
MHP Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoglu, MHP Malatya Il Baskanligi ve MHP Battalgazi Ilçe Baskanliginin koordinesinde kirsal mahalle ziyaretleri çerçevesinde Battalgazi ilçesinde Eylül ayinin sonunda kadar devam edecek olan kirsal mahalle ziyaretlerine basladi.

Fendoglu beraberinde Hatunsuyu, Alisar, Kemerköprü, Serintepe, Hasirci, Boran ve Toygar Mahallelerini ziyaret etti. Fendoglu, MHP Il Baskan Yardimcisi Veysel Karaçay, MHP Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan ve yönetim kurulu üyelerinde katildigi programda MHP mahalle ve köy temsilcileri esliginde muhtar ve köy sakinleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Fendoglu ziyaretlerde yaptigi konusmada, “Tüm bölgelerimizin yerel sorunlarini biliyoruz. Sorunlari gerek Büyüksehir Belediyemize ve gerekse de ilçe belediyelerimize ve kamu kurumlarina aktariyoruz. Simdiye kadar MHP olarak 420 kirsal mahalleyi tek tek ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde gerek yerel sorunlari ve gerekse de merkezi hükümeti ilgilendiren sorunlari not ettik ve her platformda çözümü için takibini yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Merkezi hükümeti ilgilendiren sorunlari bire bir köylerimizin isimlerini kayitlara geçirerek anlattik. Su anda Battalgazi ve Yesilyurt ilçelerimizin köylerini tek tek ziyaret etmeye basladik. Vatandaslarimizi ve muhtarlarimizi dinleyerek Yesilyurt ve Battalgazi ilçelerimizdeki yerel ve genel sorunlarinda tek tek takipçisi olacagim. Vatandaslarimiza ziyaretlerinde göstermis olduklari ilgi ve destekler için tesekkür ediyorum. Seçimden öncede köylerimizi tek tek ziyaret etmistim, seçimden sonrada köylerimizi tek tek ziyaret ediyorum” dedi.



“Önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz diyoruz”

Fendoglu, 2023 seçimini çok önemli oldugunu belirterek, “Eger önemli olan ülke ve milletimiz ise, biz siyaseti bir kenara biraktik bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin liderliginde önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz diyoruz. 2023’de çok önemli bir seçime girecegiz. Kirginliklari, kizginliklari bir kenara birakarak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in seçilmesini ve cumhur Ittifakinin devam etmesi için çalisma yürütüyoruz. MHP’nin önceligi ülke ve millettir” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA