Toptanci Sitesindeki Kozmetik Ve Itriyat Deposundaki Yangin Kontrol Altina Alindi

Samsun’da toptanci sitesindeki itriyat ve kozmetik deposunda çikan yangin itfaiyenin müdahalesi sonucu kontrol altina alindi.

Toptanci Sitesindeki Kozmetik Ve Itriyat Deposundaki Yangin Kontrol Altina Alindi
Yangin, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi SAGIMAD Toptancilar Sitesi’nde meydana geldi. Itfaiye ve kozmetik deposunda çikan yanginda alevler geceyi aydinlatti. Yangin alanina polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenligi alirken, Samsun Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri yangini söndürmek için seferber oldu. Itfaiye ekipleri zaman zaman patlamalarin da meydana geldigi yangin söndürme çalismasina devam ediyor. Yangin sirasinda deponun önündeki bir kapali kasa minibüs ile bir kamyonet de yanarak zarar gördü. Itfaiye araçlarinin yani sira Samsun Büyüksehir Belediyesi ve ilçe belediyelere ait su tankerleri de yangin söndürme çalismalarina destek verdi.

Yangin mahalline gelerek incelemelerde bulunan Tekkeköy Kaymakami Mahmut Halal, "Yangin kontrol altina alindi. Itfaiye yogun bir gayret gösterdi. Tüm itfaiye çalisanlarina tesekkür ediyorum" dedi.



Itfaiye Daire Baskani Riza Zengin, "Patlayici dedorant gibi kapali kaplar var. Dolayisiyla müdahaleyi kontrollü yapiyoruz. Daha çok disardan müdahale. Patlamalar oluyor. Içeride ara ara patlamalar devam ettigi için dört taraftan müdahale ediyoruz. Ilkadim’dan, Çarsamba’dan Kavak’tan belediyelerimizin su tanklari var. Bu konuda sikinti yok. Müdahale ekibi oldukça yeterli" diye konustu.

Yangini kontrol altina alan itfaiye ekipleri sogutma çalismasina devam ediyor.
Kaynak: İHA