Vicdansiz Baba, Esini Biçaklayip Bebegini Kaçirdi, Çok Aglayinca Hastaneye Birakip Kaçti

Manisa’nin Kula ilçesinde akillara durgunluk veren bir olay yasandi. Afyon’da bosanma asamasinda oldugu ve hakkinda uzaklastirma karari bulundugu esinin yanina giderek biçakla yaralayan ve henüz 5 aylik bebegini kaçiran vicdansiz baba, bebegin çok aglamasindan dolayi Kula Devlet Hastanesi’ne gelerek çocugu birakip kaçti. Çocugu biraktiktan sonra bir anda ortadan kaybolan vicdansiz babayi arama çalismalari sürerken, minik bebegin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Vicdansiz Baba, Esini Biçaklayip Bebegini Kaçirdi, Çok Aglayinca Hastaneye Birakip Kaçti


Olay, Manisa’nin Kula Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde 5 aylik Arel isimli bebegini kucagina alarak yalinayak hastaneye gelen M.U.S. isimli vicdansiz baba, bebeginin çok agladigini öne sürerek bebegi saglik personellerine teslim edip ortadan kaydoldu. Açliktan agladigi ögrenilen bebege ilk müdahaleyi yapan saglik personelleri temin ettikleri mamayla 5 aylik Arel bebegin karnini doyururken, durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Hastane güvenlik kameralarini incelemeye alan emniyet güçleri, bebegi hastaneye birakan kisinin M.U.S. isimli süpheli oldugu ve 07 APD 538 plakali araçla bebegi biraktiktan sonra ortadan kayboldugunu tespit etti. Ilçe giris ve çikislarindaki plaka tanima sistemlerini de incelemeye alan emniyet güçleri, süpheli babanin bebegi biraktiktan hemen sonra Usak istikametine çiktigini saptadi.

Bosanma asamasindaki esini biçakla yaralayip bebegini kaçirmis

Öte yandan sorusturmayi derinlestiren Kula Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, süpheli sahsin Afyon ilinde bosanma asamasinda oldugu ve uzaklastirma karari bulundugu esini biçakla yaraladiktan sonra bebegi alip kaçtigini ve hakkinda yakalama karari oldugunu tespit etti. Süpheli sahsin yakalanmasi için Kula, Usak ve Afyon emniyet ekipleri harekete geçti.

Saglik personelleri minik Arel’e sahip çikti

Vicdansiz babanin birakip kaçtigi bebege ilk müdahalede bulunan Kula Devlet Hastanesi saglik personelleri, temin ettikleri mamayla bebegin karnini da doyurdu. Emniyet güçlerinin Afyon’daki yarali annesine ulastigi minik Arel, Kula Devlet Hastanesi’ne davet edilen annesine teslim edilecek.

Minik Arel’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, vicdansiz babayi arama çalismalari sürüyor.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma da genis çapli olarak devam ediyor.
Kaynak: İHA