Üsküdar'da Yaz Kur'an Kursu Kapanis Programi Gerçeklesti

Üsküdar Belediyesi, Yaz Kur’an kurslarinin son gününde, Validebag Korusu’nda kapanis programi düzenledi.

Üsküdar'da Yaz Kur'an Kursu Kapanis Programi Gerçeklesti
Üsküdar Belediyesi, Validebag Korusu’nda çocuklarin yaz Kur’an kursu final programini düzenledi.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Kaymakamligi ve Üsküdar Müftülügü tarafindan düzenlenen etkinlige, Üsküdar’da bulunan Kur’an kursu ögrencileri ve aileleri katildi.

Katilimin yogun oldugu programda, Validebag Korusu’na kurulan sisme oyun parklari ve oyun alanlari ile çocuklar aileleri ve arkadaslariyla birlikte keyifli zaman geçirdi. Kur’an tilavetiyle baslayan programa, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakami Murat Sefa Demiryürek de katildi.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, ”Her yil oldugu gibi yaz Kur’an kurslarimizi açmis olduk. Bugün de kapanis programimiz var. 2 ay boyunca yaklasik 10 bin çocugumuz Yaz Kur’an Kursu programina devam ettiler. Çocuklar yaz tatillerini en iyi sekilde degerlendirdiler. Bir yandan kitaplar okudular, Kur’an okumayi, namaz surelerini ögrendiler. Çocuklarimiz mutlu, aileler mutlu ve bizler mutluyuz. Çocuklarimiz bu kurslara devam etsinler diye oyunlar, aktiviteler, hediyeler ve ikramlarda bulunuyoruz” ifadelerini kullandi.

Programa katilan Talha Melih, ”Camilere gidilmesini tavsiye ederim. Kur’an ve cüz ögreniyorsunuz. Hocalarimiz Peygamber Efendimizin hayatini anlatiyor. Hocalarimiz çok iyi oldugu için mutluyuz” dedi.

Evren Güner ise ”Çok güzel bir yer. Çok begendim. Ögretmenlerimize de tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA