Samsun'da Tekneden Denize Düsen Balikçi Kurtarildi

Samsun’da seyir halindeki teknesinden denize düsen balikçi diger balikçilarin yardimiyla kurtarildi.

Samsun'da Tekneden Denize Düsen Balikçi Kurtarildi
Olay, Samsun’un Ilkadim ilçesi Baruthane Balikçi Barinagi açiklarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balikçi barinagindan teknesi ile denize açilan balikçi Cüneyt Kursuncu (58), seyir halindeki tekneden denize düstü. Tekne ise yoluna devem etti. Olay 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verildi.

Denizin ortasinda kalan Cüneyt Kursuncu baska balikçilarin yardimiyla kurtarilarak balikçi barinagina getirildi.

Burada kendisini bekleyen saglik personeline ve polise durumunun iyi oldugunu belirten Cüneyt Kursuncu, ambulansla hastaneye gitmek istemedi.

Samsun Emniyet Müdürlügü Deniz Limani Sube Müdürlügü Gemi Adamlari ve Seyir Hizmetleri Büro Amirligi ekipleri, denizde seyir halinde olan balikçi teknesine bot ile yaklasip üzerine atlayarak tekneyi durdurdu. Tekne daha sonra baska bir balikçi teknesi ile barinaga çekildi.

Balikçi Cemal Lafçi, "Cüneyt Kursuncu isimli arkadasimiz dengesini kaybederek denize düstü. Teknesi çalisir vaziyette oldugu için uzaklasti. Onu gören polis arkadaslarimiz tekneyi durdurarak kontrol altina aldi. Baska bir arkadasimiz denize düsen arkadasimizi buldu. Arkadasimiz sag salim kiyiya getirildi" dedi.

Kaynak: İHA