Baskan Sögüt Açiklamasi '21 Yil Oldu Ama Ilk Günkü Hizmet Askiyla Çalismaya Devam Ediyoruz'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in AK Parti’nin kurulusunun 21. yili dolayisiyla yazdigi mektubu vatandaslara ulastiran Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "21 yil oldu ama ilk günkü hizmet askiyla çalismaya devam ediyoruz" dedi.

Baskan Sögüt Açiklamasi '21 Yil Oldu Ama Ilk Günkü Hizmet Askiyla Çalismaya Devam Ediyoruz'


Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Ilyas Seker, Sami Çakir, Mehmet Akif Yilmaz, Radiye Sezer Katircioglu ile Cemil Yaman, Il Baskani Mehmet Ellibes ve Ilçe Baskani Ramazan Tuna ile birlikte ilk olarak parti binasinda bir araya geldi. Burada tüm parti üyeleri gruplara ayrildi, Cumhurbaskani Erdogan’in mektubunu Körfez’in dört bir yaninda esnaf ve vatandaslara ulastirdi. Baskan Sener Sögüt de parti üyeleri ile birlikte Tütünçiftlik’te Agadere Caddesi’nde vatandaslarla bir araya geldi.

"Her zaman biriz, beraberiz"

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in AK Parti’nin kurulusunun 21. yili dolayisiyla yazdigi mektubu vatandaslara elden ulastiran ve sohbet eden Baskan Sögüt, "Cumhurbaskanimizin yazdigi bu güzel ve anlamli mektubu halkimiza ulastiriyoruz. Gerçekten güzel tepkiler aliyoruz. Bu çerçevede bizler çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Milletvekillerimiz, il baskanimiz ve teskilatimiz ile vatandaslara ulastirdigimiz bu mektuptan çok güzel tepkiler aliyoruz. 21 yil önceki gibi vatandaslarimizla her zaman biriz, beraberiz. Allah’in izniyle ayni çizgide ayni hizmet askiyla çalismalarimiza devam edecegiz. 21 yil oldu ama ilk günkü hizmet askiyla çalismaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA