Alevler Arasinda Mahsur Kalan Felçli Kadini Komsusu Kurtardi

Antalya’da 8 katli apartmanin en üst katindaki dairede çikan yanginda mahsur kalan yasli çift ile torunu, komsusunun alevleri erken fark etmesi sayesinde kurtarildi. Yanginda daire küle dönerken, dumandan etkilenen felçli yasli kadin ile esi ambulansla hastaneye kaldirildi.

Alevler Arasinda Mahsur Kalan Felçli Kadini Komsusu Kurtardi
Muratpasa ilçesine bagli Yesildere Mahallesi Asik Veysel Caddesi üzerindeki 8 katli apartmanin en üst katindaki dairede saat 18.30 siralarinda henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangin çikti. Ali (74) ve felçli esi Fatma Gembes (73) ile 7 yasindaki torunlari Berkay’in bulundugu daireden alevlerin yükseldigini gören komsusu, içeriye girip mahsur kalan çifti ve torunu kurtardi. Daire yanmaya devam ederken, durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan bölgeye çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri yaklasik yarim saatlik çalisma sonucu yangini kontrol altina alirken, saglik ekipleri dumandan etkilenen yasli çift ve torununa ilk müdahaleyi ambulans içerisinde yapti. Çift ve torunlarinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Mahalle sakinlerini sokaga döken yanginda, daire adeta küle döndü. Yanginin çikis nedeniyle ilgili itfaiye ve polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.
Kaynak: İHA