Batman Üniversitesi Yüzde 98'In Üzerine Doluluk Oranina Ulasti

Batman Üniversitesi, 2022-Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) tercih sonuçlarina göre tüm bölümlerinde ögrenciler tarafindan tercih edildigi bildirildi.

Batman Üniversitesi Yüzde 98'In Üzerine Doluluk Oranina Ulasti
Batman Üniversitesinde ön lisans programlari yüzde 99,8, lisans programlari yüzde 94,9 oraninda tercih edildigi ve genel doluluk oraninin ise yüzde 98,2’ye ulastigi belirtildi. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Idris Demir, ögrenci odakli bir egitim anlayisi sonucunda kisa sürede artan ögrenci sayisinin Batman Üniversitesi adina gurur verici oldugunu söyledi.

Batman Üniversitesini tercih eden ögrencilerin hem nitelikli bir egitim alirken hem de mesleki gelisimlerinin saglanacagi önemli bir sürecin basladigini kaydeden Rektör Demir, teknolojinin ve günümüzün sundugu tüm modern imkanlari üniversite ögrencileri için seferber edeceklerini söyledi.



Batman Üniversitesinin yeni fertleri ile bir araya gelmek için heyecanlandiklarini dile getiren Rektör Demir, üniversitelerini tercih eden tüm ögrencileri tebrik ederek basari dolu bir egitim süreci geçirmelerini temenni etti.
Kaynak: İHA