Savunma Sanayii Baskanligi, 97 Sözlesmeli Personel Alacak

Savunma Sanayii Baskanligi (SSB) tarafindan Resmi Gazete’de yayimlanan "Proji Bazli Sözlesmeli Personel Alimi" ilanina göre, kuruma 97 sözlesmeli personel alimi yapilacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayisinda yayimlanan ilana göre; SSB bünyesinde yürütülen özel bilgi ve ihtisas gerektiren projelerde görev almak üzere, 97 sözlesmeli personel alinacak. Basvuru yapacak kisilerde, Devlet Memurlari Kanununda belirliten sartlari tasimasi, YDS/e-YDS sinavindan en az 80 puan veya ÖSYM’nin dil sinavlarindan YDS’de 80 puana denk gelen puan almasi, üniversitelerin en az 4 yillik bölümlerinde mezun olmasi, özel bilgi ve ihtisas alanlarinda en az 5 yil tecrübeye sahip olmasi ve alim yapilacak alanlarda istenen özel sartlari yerine getirmesi istenecek.

Belirtilen alanlara basvurmayi düsünen kisilerin, 12 Eylül’den 26 Eylül mesai bitimine kadar SSB’nin internet sitesinden busvuru ekraninda tanimli olan bilgileri eksiksiz doldurmasi gerekecek. Basvurular elektronik ortamlarda yapilacak ve posta yoluyla gönderilen evraklar geçersiz sayilacak. Adaylardan basvuru sirasinda ise özgeçmisi, son 6 aya ait vesikalik fotografi, diploma veya mezuniyet belgesinin ya da YÖK tarafindan onaylanmis denklik belgesinin asli veya noter onayli örnegi istenecek. Basvuru sonrasi sinava katilmaya hak kazananlar ise SSB’nin internet sitesinde ilan edilecek.
Kaynak: İHA