Yozgat'ta Kayinpeder Ile Eski Damat Arasindaki Kavgada Silahlar Konustu Açiklamasi 2 Ölü, 2 Yarali

Yozgat’in Sorgun ilçesinde kayinpeder ile eski damat arasinda çikan tartisma kavgaya dönüstü. Olayda 2 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi de yaralandi.

Yozgat'ta Kayinpeder Ile Eski Damat Arasindaki Kavgada Silahlar Konustu Açiklamasi 2 Ölü, 2 Yarali
Edinilen bilgiye kayinpeder Kadir Günaydin ile eski damadi Oguz Arslan arasinda ailevi nedenlerden ötürü tartisma çikti. Kayinpeder Kadir Günaydin, eski damadi Oguz Arslan hakkinda polis merkezine sikayette bulundu.

Taraflar daha sonra Agahefendi Mahallesinde tekrar karsilasti. Kayinpeder Kadir Günaydin, yaninda bulunan av tüfegi ile eski damadi Oguz Arslan’i yaraladi. Yaralanan Oguz Arslan da aracindan aldigi tüfekle eski kayinpederi ve kaynanasi N.G.’ye ates ederek yaraladi.

Olay yerine gelen Oguz Arslan’in kardesi A.A.’da yaninda bulundugu biçakla Kadir Günaydin’i biçakladi. Babasi ve annesinin yaralandigini gören F.G. de A.A.’yi elinden biçaklayarak yaraladi.

Olayin ihbar edilmesi üzerine polis ve saglik ekipleri geldi. 112 saglik ekiplerince yaralilar Sorgun Devlet Hastanesine kaldirilirken Kadir Günaydin ve Oguz Arslan yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.
Kaynak: İHA