Milletvekili Ishak Gazel Açiklamasi 'Zafer Meydani Projesinin Açilisini Cumhurbaskani Erdogan Yapacak'

Türkiye Büyük Milet Meclisi (TBMM) Baskanlik Divani Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel, Zafer Meydani projesinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açilacagini bildirdi.

Milletvekili Ishak Gazel Açiklamasi 'Zafer Meydani Projesinin Açilisini Cumhurbaskani Erdogan Yapacak'
Gazel, Kütahya kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnaflari gezerek istisarelerde bulunan Gazel’e parti teskilati da eslik etti. Esnaflara “Hayirli isler” temennisinde bulunan Gazel, sorun ve talepleri dinledi. Kente yapilacak yeni yatirimlarin ve sorunlarin kisa sürede çözüme kavusturulmasi hususunda bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretlerinin ardindan Zafer Meydani’na geçen Gazel, firma yetkililerinden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Sahada çalisan isçilere kolayliklar dileyen Gazel esnaf ziyaretini degerlendirdi. Zafer Meydani’nda çalismalarin hizla devam ettigini, Kütahyalilarin da meydana kavusmasina az kaldigini ifade etti.

Esnaflarimizi ziyaret ettik. Gerçekten esnaflarimizin hem sicak karsilamasindan dolayi hem de bizlere iletmis olduklari talepleri ve bizlere yön çizmelerinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum. Buraya geldim, gerçekten su anda vazonun da dikilmis oldugunu gördük. Çok kisa bir süre içerisinde ben burasinin ilk kazma vuruldugunun üzerinden 68 gün geçti. Biliyorsunuz insaatin baslamasi ile alakali resmi bir tören yapilmisti. Onun üzerinden de 60 gün geçti. 60 gün içerisinde bu seviyeye gelen bir insaattan bahsediyoruz. Gerçekten Kütahya’miz çok güzel bir meydana kavusmus olacak. Su anda bile beni bu meydan heyecanlandiriyor” dedi.

Meydanin açilisinin 29 Agustos’ta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yapilacagini vurgulayan Gazel, ”Tabi ki bu süreç içerisinde çok sikintilar oldu. Çalisma için gerekli ortami olusturmakta çok zorlanildi. Ama 29 Agustos’ta Cumhurbaskanimizin Kütahya ziyaretinde insallah burasinin açilacak olmasi Belediye Baskanimizin böyle bir müjdesi olmustu. Açilacak olmasiyla çalismalar daha da hizlandi ve son seviyeye geldi. Gece gündüz çalismalar yapiliyor. Kütahya’mizda kendisine yarasir bir kent meydanina bu anlamda kavusmus olacak” diye konustu.

(EFE-)
Kaynak: İHA