Kirmizi Isikta Geçen Alkollü Sürücü Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali

Denizli’de kirmizi isikta geçen alkollü sürücünün kullandigi otomobil baska bir otomobil ile kafa kafaya çarpisti. Can pazarinin yasandigi kazada araç içinde sikisanlarin kurtarilmasi için zamanla mücadele edilirken, kazada 1 kisi öldü, 4 kisi ise yaralandi.

Kirmizi Isikta Geçen Alkollü Sürücü Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali


Kaza, Merkezefendi ilçesine bagli Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Izmir Bulvari üzerinden Sarayköy istikametine dogru seyir halinde olan H.I. (31) idaresindeki 20 H 5697 plakali otomobil, kirmizi isiktan geçtikten sonra kavsaktaki M.A. (38) kontrolündeki 20 ALL 20 plakali otomobille kafa kafaya çarpisti. Çarpmanin etkisiyle 20 H 5697 plakali otomobil, park halindeki 20 FK 434 plakali araca çarparken, diger araç ise hurdaya dönerek savruldu. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Can pazari yasandi

Olay yerine giden saglik görevlileri sürücü M.A. ve yaninda bulunan esi ile çocugunu hastaneye kaldirirken, park halindeki araca çarpan otomobildeki kisilerin çikarilmasi için zamanla mücadele edildi. Sürücü H.I. ve üzerinden kimligi çikmadigi için ismi belirlenmeyen yolcu konumundaki kisi, sikistigi yerden kurtarildiktan sonra hastanelere kaldirildi. Hurdaya dönen araçlar ise kisa süre sonra yoldan alinarak otoparka çekildi.

Ölen kisinin kimlik tespiti yapilamadi

Feci kazada yolcu konumunda bulunan kisi agir yarali olarak kaldirildigi Denizli Devlet Hastanesinde hayatini kaybetti. Kimliginin tespit edilmesi için ekipler çalisma baslatirken, diger 4 yaralinin ise tedavilerinin devam ettigi ögrenildi. Yapilan kontrollerde sürücü H.I. ve kimligi belirlenemeyen kisinin ise alkollü oldugu iddia edildi.

“Arabaya çarpan sürücü alkollüymüs”

Park halindeki aracin sahibi Ismail Akbay ise kazayi anlatarak, “20 FK 434 plakali araç sahibiyim. Ben evde otururken, aracim üzerimden telefon numaram oldugunda dolayi vatandas beni aradi. Olay yerine gelin bir kaza oldu diye söyledi.

Bende kalktim arabanin basina geldim. Su anda baktim ki aracimda büyük bir masraf var, bir kaza sonucu hasar olusmus. Sanirim bizim arabaya çarpan sürücü alkollüymüs. Trafik ekiplerinde kaçarken diger taraftan gelen araca çarparak benim otomobile vurdugunu söylediler” dedi.

Kaynak: İHA