Battalgazi'de Kirsalda Da Durmak Yok

Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Gülümusagi, Beydagi ve Uluköy Mahallelerine toplam 3 milyon 450 bin liralik ulasim yatirimini hayata geçirdi.

Battalgazi'de Kirsalda Da Durmak Yok
Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, yaptigi çalismalarla ilçe merkezinin yani sira kirsal mahallelerde de konforlu ve güvenli yollar olusturmaya devam ediyor. Battalgaziyi güzellestirme ve gelistirme çalismalari çerçevesinde çalismalarini sürdüren ekipler, Gülümusagi, Beydagi ve Uluköy Mahallelerinde toplam 25 kilometre 1.2 kat sathi kaplama çalismalarini tamamladi. Toplam 3 milyon 450 bin liralik yatirimi kirsaldaki mahallelerle bulusturan ekiplerin bu hummali çalismalari vatandaslardan da büyük takdir topladi.

“Ulasim yatirimlarini önemsiyoruz”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Belediye Baskan Yardimcilari ve mahalle muhtarlariyla birlikte yapilan çalismalari yerinde inceleyerek, birim müdürü Engin Pepeler’den bilgiler aldi. Incelemelerin ardindan ulasim yatiriminin önemine vurgu yapan Baskan Güder, “Yol medeniyettir parolasi ile çiktigimiz bu kutlu yolda Battalgazi Belediyesi olarak merkez ve tasra demeden ulasim yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Ulasim yatirimlarini önemsiyoruz, hemserilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulasmasini önemsiyoruz. Ekiplerimiz ilçenin dört bir kösesinde fedakarca çalismaya devam ediyor. Bugünde belediye baskan yardimcilarimiz ve muhtarlarimiz ile kirsaldaki çalismalari yerinde inceliyoruz. Kirsal mahallelerimizde kis ayi biraz zorlu geçtigi için büyük araçlar bu yollari fazlaca kullaniyor. Her yil bu yollar o yüzden deforme oluyor. Bizlerde bu deformeyi ortadan kaldirmak ve vatandaslarimizin konforlu olarak ulasimlarini saglamak için gece gündüz çalismalarimizi sürdürüyoruz. Battalgazi’de hiçbir zaman durmak yok. Arkadaslarimiz çok güzel çalismalar yapiyor. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir seyden kaçmayacagimizi her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Hizmet askiyla çiktigimiz bu yolda ilçemizde örnek çalismalarima imza atiyoruz” dedi.



“Battalgazi olarak sansliyiz”

Gülümusagi Mahallesi Muhtari Osman Sert ise, “Hizmet adami Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, ekibi ile birlikte mahallemize geldiler. Çalismalari yerinde inceliyorlar. Baskanimizin çalismalari yerinde incelemesi de gurur verici. Böyle bir baskanimiz oldugu için çok sansliyiz. Hizmetlerinin devamini diliyoruz. Gayretlerine saglik. Yollarimiz çok güzel oldu. Buralar dagin basi ve her bir karesi asfalt. Mahallemiz memnun. Battalgazi Belediyemiz varsa hizmet var demektir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA