'Ölçme Degerlendirme Merkezi Müdürlükleri Kurumsallasma Süreçleri' Çalistayi Birinci Etabi Tamamlandi

Trabzon’da 81 Il Ölçme Degerlendirme Merkezi Müdürü’nün katilimi ile düzenlenen "Ölçme Degerlendirme Merkezi Kurumsallasma Süreçleri” çalistayi tamamlandi.

'Ölçme Degerlendirme Merkezi Müdürlükleri Kurumsallasma Süreçleri' Çalistayi Birinci Etabi Tamamlandi
Türkiye genelinde 81 Il Ölçme Degerlendirme Merkezi Müdürü’nün katilimi ile düzenlenen “Ölçme Degerlendirme Merkezi Kurumsallasma Süreçleri” çalistayi birinci etabi sona erdi. Vakfikebir Uygulama Oteli konferans salonunda yapilan çalistaya Ölçme, Degerlendirme ve Sinav Hizmetleri Genel Müdürlügü Sube Müdürü Ismail Karadana, Trabzon Il Milli Egitim Müdürü Burak Fettahoglu, Vakfikebir Milli Ilçe Egitim Müdürü Ahmet Altin, MTAL Müdürü Mehmet Kahveci ve 81 ilden gelen Ölçme Degerlendirme Merkezi Müdürleri katildi.

Çalistayin kapanis töreninde bir konusma yapan Trabzon Il Milli Egitim Müdürü Burak Fettahoglu, ölçme ve degerlendirme merkezlerinin çok önemli oldugunu belirterek, “Ölçme ve degerlendirme merkezlerinin ilk günden bu günlere her zaman iyilestirilme noktasinda ciddi adimlar attik. Bir meslektasiniz olarak Trabzon’da ölçme ve degerlendirme adina güzel seyler yapacagiz. Sizlerin Trabzon’a gelmisken rahat etmeniz için ve memnuniyetle buradan ayrilmaniz için gayret gösterdik. Trabzon gerçekten çok zengin bir sehir, tereyagi, peyniri ve futbol anlaminda sampiyon olan takimiyla, yaylalariyla ormanlari, tarihi ve turistik yerleriyle oldukça zengin bir sehir. Bir hafta boyunca sizleri agirlamaktan duydugumuz memnuniyeti bilmenizi istiyorum. Bundan sonrada Trabzon’da seminerler yapmayi planliyoruz. Sizlerinde memleketlerinize döndügünüzde Trabzon’un güzelliklerini bütün meslektaslarimiza paylasmaya davet ediyorum. Belediye baskanimiza verdigi destekler için ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Çalistayda gerekli istisarelerde bulunuldugunun altini çizen Ölçme, Degerlendirme ve Sinav Hizmetleri Genel Müdürlügü Sube Müdürü Ismail Karadana ise, “Ölçme ve degerlendirme merkezleri kurumsallasma süreçleri çalistayini gerçeklestirdik. Çalistaya 81 il merkezinden gelen ölçme ve degerlendirme merkezi müdürleri katildi.

Çalistayda gerekli istisarelerde bulunuldu. Çalistayimiz gayet verimli geçti. Bizler Vakfikebir’de bulunmaktan dolayi memnun olduk. Buradaki bütün yöneticilerimize misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA