Nazilli'de 3 Kilometrelik Baglanti Yolu Için Çalismalar Basladi

Simselli ve Asagi Örencik Mahallesi’ndeki 3 kilometrelik baglanti hattinda yeni yol çalismasi baslatan Nazilli Belediyesi, her iki noktadan es zamanli olarak yol çalismalarina basladi.

Nazilli'de 3 Kilometrelik Baglanti Yolu Için Çalismalar Basladi


Göreve geldigi ilk günden bu yana ‘kalkinma kirsaldan baslar’ anlayisiyla çalismalarini sürdüren Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, kent merkezinin yani sira kirsal mahallelerde de yatirimlarina devam ediyor. Yillardir yollarinin yapilmasini bekleyen Asagi Örencik ve Simselli Mahallesi sakinleri belediye ekipleri is birligi içerisinde parke tasi dösemek için kollari sivadi.

Nazilli Belediyesi’ne desteklerinden dolayi tesekkür eden Asagi Örencik Mahalle Muhtari Haydar Kirbas, “Yillardir yapilmayi bekleyen yolumuz yapiliyor. Asagi Örencik ve Simselli baglanti yolumuzda tas döseme islemlerimiz basladi.

Bu yol bizim için çok önemli. Belediyemizin bize verdigi desteklerden dolayi Kürsat baskanimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.



Konusmasinda birlik ve beraberlik mesaji veren Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Bizim için Nazillimizin her noktasi ayri önem tasiyor. Asagi Örencik ve Simselli Mahallelerimizde de çok güzel bir birliktelik yakaladik. Simselli’de 1 kilometrelik yolumuz için malzemelerimizi sagladik, mahalle sakinlerimiz imece usulü döseme islemlerini gerçeklestiriyor. Asagi Örencik Mahallemizde 2 kilometrelik yolumuzda parke tasi döseme faaliyetlerimiz belediye ekiplerimizce yapiliyor. Toplam 3 kilometrelik baglanti yolumuzu Allah’in izniyle en kisa sürede tamamlayip trafige açacagiz.” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA