Bursa Polisi Motosiklet Hirsizlarina Göz Açtirmiyor

Bursa’nin Mudanya ilçesinde Asayis Büro ekipleri son günlerde motosiklet ve akülü bisikletlere dadanan hirsizlari tek tek yakalayarak adalete teslim etti.

Bursa Polisi Motosiklet Hirsizlarina Göz Açtirmiyor
Mudanya ve çevresinde meydana gelen motosiklet olaylarinin artmasinin ardindan harekete geçen Asayis Büro Amirligi zanlilari tespit ederek 6 farkli olayin failini yakaladi.

3 farkli hirsizlik olayina karisan C.S.’nin iki adet elektrikli bisiklet ile depodan hurda malzemeleri çaldigi tespit edildi. 6 farkli hirsizlik olayina karisan S.G.’nin iki adet elektrikli bisiklet, bir adet ATV motor, bir adet motosiklet, ile iki farkli otodan akü çaldigi tespit edildi. 2 farkli hirsizlik olayina karisan B.V ve Ö.G.’nin bir adet elektrikli bisiklet ile bir adet motosiklet çaldigi tespit edildi. 2 farkli hirsizlik olayina karisan O.A. ve 1 elektrikli bisiklet hirsizligi yaptigi tespit edilen S.T. de gözaltina alindi.

Süpheliler sevk edildigi adli mercilerce tutuklanarak ceza evine konuldu. Hirsizlik olaylarina karisan O.A. ve S.T hakkinda adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Asayis Büro Amirligi ekipleri uyarida bulunarak, özellikle yaz aylarinda elektrikli bisiklet ve motosiklet hirsizliklarina karsi vatandaslarin dikkatli olmalarini istedi.
Kaynak: İHA