Bagcilar'da Panelvan Araç Ile Servis Minibüsü Çarpisti Açiklamasi 5 Yarali

Bagcilar’da panelvan araç ile servis minibüsünün çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 5 kisi yaralandi.

Bagcilar'da Panelvan Araç Ile Servis Minibüsü Çarpisti Açiklamasi 5 Yarali
Kaza, saat 07.30 siralarinda Bagcilar Baglar Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.A. yönetiminde seyir halindeki 55 ACR 481 panelvan araç, ara sokaktan gelen D.A. yönetimindeki 34 LMN 083 plakali servis minibüsüne yandan çarpti. Çarpmanin etkisiyle servis minibüsü çimenlige savruldu. Kazada 5 kisi yaralandi, 3 kisi ise sok geçirdi.

Çevredeki vatandaslarin ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Minibüste sikisan yaralilar itfaiye ekiplerince kurtarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Yaralilar ile sok geçiren 3 kisi ilk müdahalenin ardindan çevredeki hastanelere kaldirildi. Büyük çapli maddi hasar meydana gelen araçlar kurtarici araçlarla olay yerinden kaldirildi.

Kaza ile ilgili konusan görgü tanigi Yildirim Deniz, “Servis karsi sokaktan çikti, diger araç da caddeden gelirken bir sekilde vurmuslar. Yani muhtemelen ikisi de süratliydi. Yaralilar var hastaneye götürüldü ama durumlari agir olan yok. saat 07.30 siralarinda oluyor. Kaza burada sik sik oluyor” diye konustu.

Kaynak: İHA