Yenice Ve Safranbolu Kaymakamlari Degisti

Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi ile Safranbolu ve Yenice Kaymakami ile vali yardimcisinin yerleri degisti.

Içisleri Bakanligindan yapilan açiklamaya göre, 2022 yili Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 Mülki Idare Hizmetleri sinifinda görev yapan vali yardimcisi, kaymakam, bakanlik merkez teskilatinda görevli olanlar ile hukuk müsavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kidemleri esas alinarak Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in onayi ile atandi.

Resmi Gazete’de yayimlanan karara göre; Safranbolu Kaymakami Mehmet Türköz, Izmir- Foça Kaymakamligina, Antalya - Kas Kaymakami Saban Arda Yazici Safranbolu Kaymakamligina, Yenice Kaymakami Yasin Erdem ise Erzurum - Köprüköy Kaymakamligina, Yenice Kaymakami Yasin Erdem Erzurum - Köprüköy Kaymakamligina, Karabük Vali yardimcisi Muhammet Akin Rize Hemsin Kaymakamligina, Kastamonu-Araç Kaymakami Osman Sak ise Karabük Vali Yardimcisi olarak atandi.

Ayrica Karabük Il Emniyet Müdürlügü görevini yürütmekte olan Polis Basmüfettisi Kadir Yirtar Karabük Il Emniyet Müdürü oldu.
Kaynak: İHA