Yillar Sonra Pendik'te Cesedi Bulunan Tekin Ugurlu Son Yolculuguna Ugurlandi

Pendik’te arkadasi tarafindan vahsice öldürülüp bos bir arazide topraga gömülen Tekin Ugurlu’nun 5 yil sonra bulunan cenazesi topraga verildi. Ayakta durmakta güçlük çeken Ugurlu’nun esi, “Acimiz daha da katlanmis vaziyette. Çünkü cenazemizin yarisi var yarisi yok” diyerek gözyaslarina boguldu.

Yillar Sonra Pendik'te Cesedi Bulunan Tekin Ugurlu Son Yolculuguna Ugurlandi
Pendik’te yaklasik 5 yil önce alacak verecek meselesi nedeniyle arkadasiyla tartisan ve sonra kaybolan Tekin Ugurlu’nun (44) cesedi, parçalanip 3 torba halinde topraga gömülü halde bos bir arazide bulunmustu. Vahsice katledilen 2 çocuk babasi Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi (GSYIAD) üyesi Tekin Ugurlu için Pendik Mevlana Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, katilan ailesi ve sevenleri gözyaslarina boguldu. Törende taziyeleri Tekin Ugurlu’nun esi ve çocuklari kabul etti.

“Cenazemizin yarisi var yarisi yok”

Ayakta durmakta güçlük geçen acili esi Özden Ugurlu, “Su an cenazemizin basindayiz. Hepimiz çok aciliyiz. Acimiz daha da katlanmis vaziyette. Çünkü cenazemizin yarisi var yarisi yok. Bunu yapan o vicdansiz geri kalan yarisini nereye koymus bilmiyorum. Rica ediyorum devletimden. Cenazemin geri kalanini bulunmasini istiyorum. Kim ilgilenecek bilmiyorum ama tek dilegim geri kalanlarin da bu topragin altinda bütünlesmesi. Rica ediyorum hepinizden. Cenazem yarim burada benim” diyerek gözyaslarina boguldu.

Ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Ugurlu’nun cenazesi, Tuzla Aydintepe Mezarligi’na defnedildi.
Kaynak: İHA