Lisansüstü Egitim Enstitüsüne Çevrimiçi Basvurular Devam Ediyor

2022-2023 akademik yili için ögrenci alim ilanina çikan Lisansüstü Egitim Enstitüsünün 15 tezli yüksek lisans, 6 doktora ve 1 tezsiz yüksek lisans programina yapilan basvurular devam ediyor. Çevrimiçi (online) basvuru ve ön kayit süreci 12 Agustos mesai bitimine kadar devam edecek.

Lisansüstü Egitim Enstitüsüne Çevrimiçi Basvurular Devam Ediyor
Yeni yüksek lisans ve doktora programlariyla büyüme ivmesini sürdüren Lisansüstü Egitim Enstitüsünün ilaninda Antrenörlük Egitimi (Tezli YL ve Doktora), Beden Egitimi ve Spor (Tezli YL ve Doktora), Fizik (Tezli YL), Insaat Mühendisligi (Tezli YL ve Doktora), Isletme (Tezli YL ve Doktora), Kimya (Tezli YL), Makine Mühendisligi (Tezli YL), Matematik Egitimi (Tezli YL), Organik Tarim Isletmeciligi (Tezli YL ve Doktora), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Tezli YL), Temel Islam Bilimleri (Tezli YL ve Doktora), Islam Hukuku (Tezli YL), Türkçe Egitimi (Tezli YL), Yabanci Dil Olarak Türkçe Egitimi (Tezli YL), Türk Dili ve Edebiyati (Tezli YL) ve Mühendislik Yönetimi (Tezsiz YL) programlarina iliskin kontenjanlara ilgi sürüyor.

Mülakat sarti bulunan tezli yüksek lisans ve doktora programlari için tarih 17 Agustos olarak belirlendi. Basvurusu kabul edilen adaylar için kesin kayit ve yerlestirme islemleri ise 22 Agustos- 5 Eylül arasinda gerçeklesecek.
Kaynak: İHA