Kirmizi Isikla Agrisiz Acisiz Kilo Vermek Mümkün

Uzman Diyetisyen Betül Öztürk, kirmizi isikla beraber agrisiz acisiz, kesi izi olmadan liposuction islemine gerek olmandan kilo vermenin mümkün oldugunu söyledi.

Kirmizi Isikla Agrisiz Acisiz Kilo Vermek Mümkün
Sivasli Uzman Diyetisyen Betül Öztürk, kiloyla basi dertte olanlarin; spor yapmadan, ameliyata gerek duymadan, kirmizi isik yardimiyla kilo vermelerinin mümkün oldugunu söyledi.

Öztürk kliniginde, danisanlarina sundugu bu yöntemle kilo vermelerini sagliyor. Isleme baslamadan önce danisanlarina yag yakimini kolaylastiran hidrojenli su içirten Öztürk, kisinin vücuduna yansitilan kirmizi isikla vücutta bulunan suyun tamamen aktif kullanilmasini sagliyor.

Isikla kilo verin

Kilo verebilmek için vücuttaki suyun tamaminin aktif kullanilmasi gerektigini belirten Betül Öztürk, “Andilasyon terapi bütünsel terapi anlamina gelmektedir. Vücudumuzun yüzde 60- 70’i su ve biz bu suyu aktif olarak kullanamiyoruz. Bu cihaz yardimiyla biz vücudumuzdaki suyu aktif bir sekilde hücrelere tasiyoruz ve hücrelerin yenilenmesini sagliyoruz. Titresim, osilasyon ve kizilötesi isik yardimiyla bel agrisi, boyun agrisi, fitik tedavisi, incelme gibi özellikleri bulunmakta. Kolajen üretimini artirmakta, hücrelerin yenilenmesine yardimci olmaktadir. Diger cihazimizdaysa kirmizi isikla beraber agrisiz, acisiz, kesi izi olmadan liposuction islemine gerek olmadan yag yakmak mümkün” dedi.

Vücuttan ödem attiriyor

Hidrojenli suyun faydalarinda bahseden Öztürk, “Danisanimiz klinigimize geldigi zaman öncelikle hidrojenli su vererek basliyoruz. Hidrojensi su vücudumuzda ödem atmaya yardimci olmakta, yag yakimini hizlandirmakta, hücrelerin daha iyi çalismasini sagalmaktadir. Su içimi gerçeklestirdikten sonra seansimiza basliyoruz” dedi.

Cerrahi islem gerektirmiyor

Vücuda uygulanan kirmizi isigin kilo vermedeki etkilerinden bahseden Öztürk, “Cihazimizda bulunan kirmizi isik terapi; yag azaltmaya, vücudu sekillendirme uygulamalarinda ve cerrahi islem olmadan Liposuction islemini uygulayan bir sistem. Vücudumuzdaki giriserol ve yaglarin parçalanmasina yardimci olmaktadir. Andilasyon aletinde bu parçalanan yaglari vücuttan atimina yardimci olmaktadir” dedi.

Kaynak: İHA