Bangladesli Ressam Jawad Ashfaq Navid'den Baskan Çetin'e Portre Hediyesi

Pursaklar Yasam Merkezi’nde egitim alan Bangladesli Jawad Ashfaq Navid, Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin için hazirladigi kara kalem porte çalismasini kendisine hediye etti.

Bangladesli Ressam Jawad Ashfaq Navid'den Baskan Çetin'e Portre Hediyesi
Pursaklar Yasam Merkezi’nde aldigi resim dersleri ile becerilerini gelistirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesini birincilikle kazanan Bangladesli Jawad Ashfaq Navid, Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin’e tesekkür ziyaretinde bulundu. Ilçede gerçeklestirdigi kültürel ve sanatsal çalismalardan dolayi herkesin takdirini kazanan Baskan Çetin’e tesekkür eden genç ressam, hazirladigi kara kalem portre çalismasini hediye etti.

"Kendisiyle gurur duyuyoruz"

Pursaklar’da kültürel ve sanatsal faaliyetlerin karsiligini her geçen gün almaya devam ettiklerini belirten Baskan Çetin, "Bangladesli Jawad Ashfaq Navid Yasam Merkezi’mizde resim derslerimize katilip, yetenegini gelistirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesini birincilikle kazandi. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Benim portremi kara kalem çalismis, eline saglik. Hediyesi için tesekkür ederim. Genç kardesimizin ayni azim, ayni kararlilikla hayatinin ilerleyen zamanlarinda daha iyi noktalara gelecegine inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA