Burdur Yangininda Ekiplerin Gece Mesaisi

Burdur’un Bucak ilçesinde ormanlik alanda çikan yangini kontrol altina almak isteyen ekiplerin canla basla çalismasi gece saatlerinde de devam etti.

Burdur Yangininda Ekiplerin Gece Mesaisi
Edinilen bilgiye göre, yangin saat 16.30 siralarinda Bucak’in Özkaraseki Mahallesi mevkiinde bilinmeyen nedenle çikti. Bucak, Burdur ve Isparta Orman Isletme Müdürlügü ekiplerinin yani sira, bölgeye is makineleri, arazözler sevk edildi. Yangina 16 helikopter, 10 uçak, 61 araç, 766 personel, 3 is makinesi müdahale ediyor. Bölgeye Antalya ve Isparta’dan da yardimci ekip sevk edildi.

Ekiplerin hummali çalismasi ile yanginda alevler aksam saatlerinde söndürüldü. Yangini kontrol altina almak isteyen ekiplerin canla basla çalismasi gece saatlerinde de devam etti.

Öte yandan yangin alaninda Karacaören Barajindan tankerler ilke getirilen su, arazözlere aktarildi.

Yanginin kontrol altina alindigi ile ilgili bir bilgi ise paylasilmadi.
Kaynak: İHA