AK Parti'den 'Rozet' Açiklamasi Açiklamasi 'Tüm Amaçlari Kayseri'deki Toplu Açilis Törenini Gölgelemek'

AK Parti Kayseri Il Baskanligi’ndan yapilan açiklamada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde düzenlenen rozet törenine iliskin, “Tüm amaçlari Kayseri’deki toplu açilis törenini gölgelemek” dedi.



AK Parti Kayseri Il Baskanligi’ndan yapilan açiklama su sekilde:

“Kayseri’de AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan tarafindan düzenlenen on binlerce insanimizin katildigi toplu açilis töreni tüm Türkiye’de ses getirdi. Hemen ertesinde amaçlari gündemi degistirmek olsa gerek ki CHP Kayseri örgütü solugu genel merkezinde aldi. Kayseri’de düzenlenen toplu açilis törenini gölgede birakmak için olsa gerek geleneksel bir rozet töreni düzenlemisler. Aslinda Kayseri’den 1 gün sonra Balikesir’de düzenlenen mitinge yeteri kadar katilim olmamasini gündemden düsürmek için olsa gerek Genel Merkezde alelacele rozet töreni düzenlendi.

33 kisilik fotograf var ama 57 kisiye rozet takmislar. Demek ki rozet törenini takmayanlar olmus. Siz genel baskanin katildigi program düzenliyorsunuz birçok kisi programa katilmiyor. Genel baskanin katildigi programa neden katilmazlar ki? Uzun lafin kisasi CHP 4 diyor 9 diyor. Bazen 57 diyorlar ama 54 milyarlik yatirimdan hiç bahsetmiyorlar. Sehirde yillardir beklenen hizli tren temel atmasi yapildi. Buna bile hayirli olsun demeyi çok gördüler. Güzel isleri tebrik edemediler. Tüm amaçlari Kayseri’deki toplu açilis törenini gölgelemek. CHP Kayseri’de daha önce 215 belediye baskaniyla Kayseri’de program düzenlemisti. Aslinda CHP’nin Kayseri’deki durumunu sonuç bildirgesinde genel baskaniniz özetlemisti. Ne diyordu Sayin Kiliçdaroglu, ‘Kayseri’de basarisizsak sorun bizde’ demisti. Bu cümle her seyi anlatiyor saniriz. Tabi anlayana.”
Kaynak: İHA