Izmir'de Cinayetle Biten Çocuk Kavgasinda 3 Tutuklama

Izmir’in Ödemis ilçesinde 1 kisinin öldügü, 3 kisinin de yaralandigi kavgayla ilgili gözaltina alinan 13 süpheliden 3’ü tutuklandi.

Izmir'de Cinayetle Biten Çocuk Kavgasinda 3 Tutuklama
Olay, 5 Temmuz günü Ödemis ilçesi Demircili Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, aksam saatlerinde çocuklar arasinda çikan kavga, anne ve babalarin da katilmasiyla büyüdü. Ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri kavgaya müdahale ederek sonlandirdi. Ancak kavga 6 Temmuz sabahi saat 09.45 siralarinda yeniden alevlendi. Bu kez silah ve biçaklarin da kullanildigi kavgada, S.Ç., S.K., B.K. ve Nasrullah Uçkun yaralandi. Yaralilardan S.K. ve B.K. Tire Devlet Hastanesine kaldirilirken, S.Ç. ise Ödemis Devlet Hastanesinin ardindan Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Kavgada vücuduna mermiler isabet eden Nasrullah Uçkun ise kaldirildigi Ödemis Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olayin ardindan olaya karisan kisiler kaçarken, jandarma ekipleri kaçan kisilerin yakalanmasina yönelik çalisma baslatti. Olaya iliskin 13 zanli, Ödemis Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerince gözaltina alindi.

3 zanli tutuklandi

Jandarma ekiplerince gözaltina alinan 13 süpheli, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Mahkemede hakim karsisina çikan süphelilerden A.Ç., S.Ç. ve M.Ç. çikarildigi hakimlikçe tutuklanirken, diger 10 kisi serbest birakildi.
Kaynak: İHA