Bagimsizlik Günü Kutlamasi Sirasinda Evin Bahçesi Savas Alanina Döndü

ABD’de 4 Temmuz’daki Bagimsizlik Günü için evlerinin bahçesinde havai fisekli kutlama yapan bir aile, dehseti yasadi. Hava fiseklerin bir anda alev almasi ile ortalik savas alanina döndü.

Bagimsizlik Günü Kutlamasi Sirasinda Evin Bahçesi Savas Alanina Döndü


ABD’de 4 Temmuz’daki Bagimsizlik Günü birçok noktada havai fiseklerle kutlandi. Evlerinin bahçesinde havai fisekli kutlama yapan bir aile ise dehseti yasadi. Hava fiseklerin bir anda alev almasi ile ortalik savas alanina döndü. Bahçede bulunan aile çocuklarini hizla kucaklarina alarak eve dogru kaçti. Dehset ani ise güvenlik kamerasi tarafindan anbean kayit altina alindi. Görüntülerde, ilk havai fisegin yanlis patlamasi sonucu havai fiseklerin bulundugu kutunun alev aldigi ve tüm hava fiseklerin patladigi görüldü.

Olayda ölen ya da yaralanan olup olmadigi bilinmiyor

Indiana’da 11 yasindaki çocuk hava fisek nedeniyle hayatini kaybetti

Indiana eyaletinde ise Bagimsizlik Günü kutlamalarinda düzenlenen hava fisek gösterisinde meydana gelen kazada 11 yasindaki bir çocugun hayatini kaybettigi bildirildi.

Çocugun annesi sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “O seyleri almayin bile! Oglumu havai fisek yüzünden bir daha asla göremeyecegim. Sizin basiniza gelmeyecegini asla düsünmeyin” dedi.

Californiya’da da yasadisi olarak düzenlenen havai fisek gösterisinde bir kisinin hayatini kaybettigi aktarildi.
Kaynak: İHA