Belediye Isçilerine 'Rekor Zam Çifte Bayram'

Hizmet Is Sendikasi Kayseri Sube Baskanliginin yetkili oldugu Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Talas Belediyesi ve Hacilar Belediyesi Istiraklerinde (Sirketlerinde) çalisan isçilerin ücretlerine ve sosyal haklarina ortalama yüzde 80 oraninda zam yapilacak.

Belediye Isçilerine 'Rekor Zam Çifte Bayram'


Konuyla ilgili açiklamada bulunan Hak-Is Konfederasyonu Kayseri Il Baskani ve Hizmet-Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Serhat Çelik Hizmet-Is Sendikasina Kayseri Sube Baskanligina bagli belediye istiraklerinde çalisan isçilere yaklasik yüzde 80 oraninda zam yapilacagini söyleyerek su sekilde devam etti:

“Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Talas Belediyesi ve Hacilar Belediyesi Istiraklerinde (Sirketlerinde) çalisan isçilerin ücretlerine ve sosyal haklarina ortalama yüzde 80 oraninda zam yapilacaktir. Kurban Bayramindan önce belediye istiraklerinde çalisan üyelerimize 16 günlük ikramiye yatirilacaktir. Ayrica yetkili oldugumuz belediyelerde kadrolu çalisan isçilere 6772 Sayili kanun geregi ödenmesi gereken 13 günlük ikramiyelerde Kurban Bayrami öncesi hesaplarina geçektir. Bizlere bu çifte bayram sevincini yasatan basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Memduh Büyükkiliç’a, Melikgazi Belediye Baskanimiz Dr. Mustafa Palancioglu’na, Kocasinan Belediye Baskanimiz Ahmet Çolakbayrakdar’a, Talas Belediye Baskanimiz Mustafa Yalçin’a, Hacilar Belediye Baskanimiz Av. Bilal Özdogan’a, Belediye sirketlerinde çalisan üyelerimize ve kadrolu üyelerimiz adina baskanlarima tesekkür ediyorum. Ayrica Develi, Incesu, Yahyali, Yesilhisar, Bünyan, Tomarza, Pinarbasi, Sarioglan, Sariz, Akkisla ve Felahiye Belediyelerimizde çalisan kadrolu üyelerimizde ikramiyelerini alacaklarindan dolayi belediye baskanlarimiza tesekkür ediyoruz. Yatan bu ikramiye sayesinde üyelerimiz aileleriyle birlikte huzur içerisinde çifte bayram yapacaklarindan dolayi Hizmet-Is ailesi olarak da sevinçliyiz.”
Kaynak: İHA