Vatandaslar Serinlemek Için Denize Akin Etti

Zonguldak’ta 21 Haziran itibariyle açilan Kapuz Plaj Tesisleri’ne vatandaslar ilgi gösterdi. Hafta basi olmasina ragmen kalabalik olan plajda vatandaslar denizin ve günesin tadini çikartti.

Vatandaslar Serinlemek Için Denize Akin Etti
Zonguldak’ta etkili olan sicak hava nedeniyle serinlemek için denize giden vatandalar denizin ve günesin tadini çikartti. 21 Haziran itibariyle açilan Kapuz Plaj Tesisleri’ne hafta basi olmasina ragmen vatandaslar akin etti.

Kapuz Plajina halki yogun ilgi gösterdigini ifade eden Tesis Müdürü Korkmaz Kartal, “Biz sezonu 21 haziranda açtik. Bütün hazirliklarimizi ona göre yapmistik. Birkaç gün yogun bir sekilde yagmurlar yagdi. Yagmurlarin ardindan vatandaslarimiz tesislerimize yogun ilgi göstermeye basladi.

Kapuz Plaji herkes tarafindan bilinen bir özelligi vardir. Kumu özel bir kumdur. Tesisimizin temizligi ve güvenligi anlaminda dikkat ediyoruz. Gelen vatandaslarimiz bu konuda bize memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bizde bu memnuniyete en iyi sekilde karsilik vermeye çalisiyoruz” dedi.



“Cankurtaran ekiplerimiz görevlerini layikiyla yapiyorlar”

Cankurtaran ekiplerinin halkin güvenligi için görev yaptigini ifade eden Tesis Müdürü Korkmaz Kartal, “Bizim burada 4 kisilik cankurtaran ekibimiz var. Bizim için en önemli konulardan birisi can sagligi bazi konularda eksikligimiz olsa onlar telafi edilir ama canin asla telafisi olamaz. Biz bu bilinçle cankurtaran ekibi arkadaslarimizla zaman zaman toplantilar yapiyoruz. Bu konuda oldukça deneyimli arkadaslarimiz var. Tesisin açik oldugu saatlerde mutlaka ikiser kisi sekilde görev yapiyorlar. Ekiplerimiz bu konuda görevlerini sahada yansitiyorlar. Geçsene ciddi anlamda kurtarmalar oldu. Bu konuda hassasiyet göstermeye devam ediyoruz. Çünkü her an her sey olabilir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA