Otobanda Hayatini Kaybedenlerin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

Istanbul-Izmir Otoyolu’nun Balikesir-Manisa il sinirinda sabaha karsi meydana gelen kazada hayatini kaybeden ayni aileden 5 kisinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Otobanda Hayatini Kaybedenlerin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi
Kazada hayatini kaybeden Seyhan Akkus, Beyhan Kebiç, Berat Ömer Kebiç ve Bedirhan Kebiç’in naaslari Sakarya’da, Bedri Kebiç’in cenazesi ise Ordu’nun Ikizce ilçesine gönderildi. Kazada hayatini kaybeden Seyhan Akkus’un esi, Beyhan Kebiç’in babasi ve Berat Ömer ile Bedirhan Kepiç’in dedesi Bayram Akkus, cenazeleri teslim alarak yasadiklari Sakarya’ya götürdü. Hastanede esi, kizi ve torunlarinin cenazelerini alan Bayram Akkus’un oldukça üzüntülü oldugu görüldü.

Yasananlari anlatan Bayram Akkus, “En büyük oglumun sagligi için hastaneye gideceklerdi. Onun bogazi delikti, onun bakimi için gideceklerdi. Kizim ’Baba bizi gönderir misin’ dedi, ben de ’Gönderirim’ dedim. Yol için para tedariki yaptim. Aksam saat 20.00-20.30 gibi onlari yola koydum. Sabah saat 07.00’de hastanede olan oglum beni aradi. ’Baba ben onlara ulasamiyorum, arkamizdan bir araba vurdu bize’ dedi.

Sonra buradan artik polis miydi, jandarma miydi bir agabey aradi ’Acil gelmeniz lazim’ dedi.

Ben de ’Gelmeme gerek yok ne oldu?’ dedim. O da bana ’Olsun sen bunlarla ilgileneceksin, mecbur geleceksin’ dedi.

Ama bana öldüklerini söylemiyor. Ben de bunun üzerine birkaç yere araba baktim, araba tedariki yapamadim. Ondan sonra bindim otobüse çiktim buraya geldim. Araçta esim, oglum, iki torunum, kizim, damadim vardi. Biz istiyoruz ki damadin cenazesini agabeyi götürecek. Biz kizimizi, hanimimi, torunlarimi Adapazari’na defnetmek istiyoruz. Damadimin agabeyi kardesini memleketi Ordu’ya götürmek istiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA