GAIB Baskani Kileci Tecrübelerini Ögrencilere Aktardi

Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri (GAIB) Koordinatör Baskani ve Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurul Baskani Ahmet Fikret Kileci, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoglu Meslek Yüksekokulunda ögrencilerle bir araya geldi.

GAIB Baskani Kileci Tecrübelerini Ögrencilere Aktardi
GAÜN Naci Topçuoglu Meslek Yüksekokulu tarafindan düzenlenen kariyer günleri etkinligine konuk olan GAIB Koordinatör Baskani Ahmet Fikret Kileci ögrencilerle is hayatindaki tecrübelerini paylasti. SANKO Holding’in kurucusu merhum Sani Konukoglu’nun, "Isin hilesi dürüstlüktür" sözünü hatirlatan Kileci, "Dürüstlükten vazgeçmemek, her alanda oldugu gibi çalisma hayatinda da en ilkeli durustur" dedi.

Insanlarla iç içe aktif yasaminin basarisinda büyük rol oynadigini belirten Kileci konusmasinin devaminda, “En büyük sermayem cep telefonumdaki kisi sayisi; dostum, arkadasim dedigim insanlardir. Insanlarla iç içe aktif yasamim basarimda büyük rol oynar. Girisimci ruhlu birisiyim. Dünyadaki en zor sey insanlarin ezberlerini bozmaktir, yeni fikirlere degisimlere açik, inatçi olmayan bir kisiligim var. Sizlere tavsiyem; söylenenleri süzgeçten geçirin öyle kabul edin. Degisime, yeniliklere, degisen konjonktüre açik olun” ifadelerini kullandi.

Ögrencilerin büyük ilgi gösterdigi etkinligin moderatörlügünü yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt, Naci Topçuoglu Meslek Yüksekokulu olarak Güneydogu Anadolu Ihracatçi Birlikleri (GAIB) Koordinatör Baskani ve Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurul Baskani Ahmet Fikret Kileci’ye gösterdikleri ilgi ve katilimlarindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA