Canli Hayvan Pazari Bayram Öncesi Açik Olacak

Sanliurfa’nin Bozova ilçesinde sadece cumartesi günleri açik olan canli hayvan pazarinin bayram dolayisiyla Persembe ve Cuma günleri de açik olacagi belirtildi.

Canli Hayvan Pazari Bayram Öncesi Açik Olacak
Yaklasan Kurban Bayrami öncesinde kurbanlik alacak vatandaslarin herhangi bir sikinti yasamamalari için bölgenin en büyük canli hayvan pazari olan Yaylak Hayvan Pazarinin Persembe ve Cuma günü açik olacagi belirtildi. Kurban bayrami öncesinde açik olacak olan Yaylak hayvan pazarina çevre mahalle ve ilçeler olmak üzere çevre illerden gelecek olan kurbanliklar iki gün boyunca satisa sunulabilecek.

Kurbanlik satislari ile ilgili olarak bir açiklamada bulunan Bozova Belediye Baskani Suphi Aksoy, “Öncelikle yaklasan kurban bayrami öncesinde tüm vatandaslarimiza simdiden hayirli bayramlar diliyorum. Yaylak Mahallemizde bulunan canli hayvan pazari bilindigi gibi her hafta cumartesi günleri açik ancak yaklasan kurban bayrami öncesinde kurbanlik alamayan vatandaslarimizin hiçbir sikinti yasamamalari adina pazarimizi iki gün açik tutacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA