Ankara'da Kayinbabasini Biçakla Öldüren Ve Esini Yaralayan Zanli Tutuklandi

Ankara’nin Akyurt ilçesinde bosanma asamasindaki esinin kaldigi eve gelerek kayinbabasini biçaklayarak öldüren ve esini yaralayan zanli tutuklandi.

Ankara'da Kayinbabasini Biçakla Öldüren Ve Esini Yaralayan Zanli Tutuklandi
Olay, cumartesi günü saat 20.30 siralarinda Akyurt ilçesi Yildirim Mahallesi Karaçam sokakta bulunan 3 katli apartmanin 2’inci katindaki dairede meydana gelmisti. Iddialara göre, bir süre önce Güleser K. esi Fatih K. ile ayrilma asamasinda oldugu için babasinin evine yerlesti. Aksam saatlerinde kayinbabasinin evine gelen Fatih K.’nin 2 çocugunu almak istedigi iddia edildi. Bu duruma tepki gösteren Güleser K. ile Fatih K. tartismaya basladi.

Tartismanin büyüyüp kavgaya dönüsmesi sonucunda Fatih K. yaninda bulundurdugu biçak ile esi Güleser K.’yi bacaginin çesitli yerlerinden biçakladi. Evde bulunan kayinbaba Gazi Akkaya duruma müdahale etmek istedigi sirada damadi Fatih K. tarafindan kalbinden biçaklanarak hayatini kaybetmisti.

Kayinbabasini öldüren damat tutuklandi

Olay yerinden kaçarak evine giden Fatih K. ise kendi evinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alinmisti. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA