Kapikaya Festivali Unutulmaz Anlara Sahne Oldu

Bafra Belediyesi tarafindan düzenlenen 4. Uluslararasi Kapikaya Doga Sporlari Festivali eglenceli anlara sahne oldu. Festivalde sahne alan Kurtalan Ekspres, ziyaretçilere coskulu anlar yasatti.

Kapikaya Festivali Unutulmaz Anlara Sahne Oldu
Bafra’da düzenlenen Kapikaya Festivali’nde katilimcilar bes gün boyunca aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdi. Belediye Baskani Hamit Kiliç festivalin son gününde kamp ve karavan alanlarini tek tek ziyaret ederek katilimcilarla sohbet etti. Festival konuklari Bafra Belediyesi’nin kendilerine sagladigi imkânlardan ötürü Belediye Baskani Kiliç’a tesekkür etti.

Uzun yillar Cem Karaca ve Baris Manço ile sahne alan Kurtalan Ekspres grubu kendilerini izlemeye gelen her yastan müziksevere uzun süre hafizlarindan çikaramayacaklari bir konser verdi. ‘Gülpembe’, ‘Kara Sevda’, ‘Tamirci Çiragi’, ‘Dönence’, ‘Islak Islak’ gibi ünlü sarkilarini seslendiren grup, kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldi.

Konsere Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Göksel Basar, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayida vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA