Kadiköy'de Evden 60 Bin Dolarlik Saat Çalan Hirsizlar Yakalandi

Kadiköy’de girdikleri evden 60 bin dolar degerinde saat, 16 bin dolar degerinde ziynet esyasi ve küçük çelik kasa çalan iki kadin yakalandi. Apartmana giris ve çikis anlari güvenlik kamerasina yansiyan 2 zanli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadiköy'de Evden 60 Bin Dolarlik Saat Çalan Hirsizlar Yakalandi


Olay, Feneryolu Mahallesi Kizil Toprak Istasyon Caddesi’nde geçtigimiz günlerde saat 16.00 siralarinda meydana geldi. 2 süpheli kadin, bir apartmana girdi. Apartmandaki dairelerden birinde yasayan emekli S.A.C.’nin evde olmamasini firsat bilen süpheliler, 60 bin dolar degerinde iki saat, 16 bin dolar degerinde çesitli ziynet esyasi ve bir küçük kasayi evdeki bavula koyarak çaldi. Evine geldiginde hirsizin girdigini anlayan S.A.C., polise ihbarda bulundu. Istanbul Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Incelemeler sonucunda süphelilerin Ceylan Ç. ve Esra U. oldugu tespit edildi. Asayis Sube Müdürlügü ekipleri 2 kadin süpheliyi Basaksehir’de yakalayarak gözaltina aldi.

Süphelilerden Ceylan Ç.’nin 115 suç kaydi, 24 aranmasi ile 42 yil 5 ay kesinlesmis hapis cezasi, Esra U.’nun ise 61 suç kaydi, 12 aranmasi ve 37 yil 3 ay kesinlesmis hapis cezasinin oldugu ögrenildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ceylan Ç. ve Esra U. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak Bakirköy Kadin Cezaevi’ne gönderildi.
Kaynak: İHA