Ilkadim'da Hizmet Içi Egitim Semineri Sona Erdi

Ilkadim Belediyesi ve Belediye Baskanlari Birligi (BBB) is birligiyle 2022 yili hizmet içi egitim planinda düzenlenen egitim semineri sona erdi. 3 gün boyunca devam eden seminerin, personelin çalisma temposuna olumlu sonuçlar kazandiracagi belirtildi.

Ilkadim'da Hizmet Içi Egitim Semineri Sona Erdi
Ilkadim Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü, Belediye Baskanlari Birligi (BBB) is birligiyle tam gün ögleden önce ve ögleden sonra iki oturum halinde 12 konu basliginda düzenlenen hizmet içi egitimler alaninda 3 uzman egitimci tarafindan verildi.

Seminerlere konu siralamasina göre tüm belediye personeli katilim sagladi. Belediye Çok Amaçli Salonu’nda 3 gün devam eden hizmet içi egitim programinda birçok konuda egitimler verildi.

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Hizmet içi egitimde temel amaç; yöneticileri degisen ve gelisen hizmet anlayisi konusunda bilgilendirmek ve bu süreçte etkili ve verimli olabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve davranislari kazandirmaktir. Belediyemizde yönetici konumundaki personele gerekli yeterlilikleri kazandirmak için yapilan hizmet içi egitimin önemi her geçen gün biraz daha artmaktadir. Halkimiza daha genis bilgilerle donanmis personel tarafindan hizmet vermeyi istiyoruz. Özellikle belediye kanunlari ile ilgili verilen bu egitim ile halkimiza verecegimiz hizmette kaliteyi ve verimi artirmak istiyoruz” dedi.

Seminere katki ve destek veren BBB Egitim Kamu Baskani eski Gazi Belediye Baskani Süleyman Kaldirim’a, Kahramanmaras Afsin ilçesi eski Tanir Belediye Baskani Ali Özturan’a, Içisleri Bakanligi Emekli Sube Müdürü, Yerel Yönetim Uzmani Mustafa Dönmez’e Içisleri Bakanligi Emekli Sube Müdürü Iktisat Müfettisi Mehmet Cemal Özyardimci’ya, PTT Müdürü Polis Akademisi Halkla Iliskiler Egitmeni Tarik Sahim’a tesekkür plaketlerini Baskan Demirtas takdim etti.
Kaynak: İHA