Gençlerin Bekledigi Açilisa Sayili Günler Kaldi

Viransehir Belediyesinin gençlige yönelik önemli yatirimlarindan birisi olan yeni gençlik merkezi tamamlandi.

Gençlerin Bekledigi Açilisa Sayili Günler Kaldi
Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, ilçede gençlige yönelik yatirimlarini sürdürüyor. Viransehirli gençlerin gelecege daha donanimli bireyler olarak hazirlanmalari amaciyla onlara daha rahat ve güvenli alanlarda ders çalisma imkanlari sunan Viransehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesine gençlik merkezi kazandirdi. Toplam 7 bin 281 metrekare alan üzerine insa edilen, 480 metrekare kapali alanli ve içinde 5 derslik, bir konferans salonu ve idari birimlerin yer aldigi gençlik merkezi, açilis için gün sayiyor.

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, cephe ve iç mimarinin titizlikle düsünüldügü ve tasarlandigi gençlik merkezinde incelemelerde bulundu. Hizmete açilmasi ile gençlerin yeni ugrak noktasi olmasi planlanan gençlik merkezindeki son durumla ilgili yetkililerden bilgi alan Baskan Ekinci, Viransehir gençligi için büyük bir projeyi daha hayata geçirecek olmanin mutlulugunu yasadigini belirtti.

Gençlik merkezinin hizmete açilmasi ile gençlerin yeni ugrak noktasi olacaginin vurgulayan Ekinci, “Sürekli gelisen bir dünyada gençlerin de kendilerini gelistirmeleri için onlara imkan sunmak gerekir. Bizlerde gençlerin kendilerini gelistirebilme imkani bulabilecekleri bir gençlik merkezi tasarladik. Gençlerimizi gelecege hazirlayabilmek adina elimizden geleni yapiyoruz. Insallah en kisa sürede gençlik merkezimizi Viransehirli hemserilerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Bu arada Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci’nin girisimleri sonucu Viransehir ilçesine toplam 200 milyon tutarinda 43 adet tesis daha kazandirilacak. Gençlik ve Spor Bakanliginin destegiyle yapilacak olan ve bin 500 kisilik spor salonunun da yer aldigi projeler için yakin zamanda ihale yapilmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA