Dalaman'da Narkotik Operasyonunda 1 Tutuklama

Mugla’nin Dalaman ilçesinde uyusturucu saticilarina yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 1 kisi mahkemece tutuklandi.

Dalaman'da Narkotik Operasyonunda 1 Tutuklama


Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlileri uyusturucu ile mücadele çerçevesinde çalismalarina araliksiz devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, narkotik ekipleri A.G. isimli süphelinin Ortaca ve Dalaman ilçelerinde uyusturucu madde ticareti yaptigi yönünde bilgiye ulasti. Islemis oldugu suçlardan dolayi kaçak oldugu bilinen A.G. isimli sahsin yakalanmamak adina farkli adreslerde konakladigi bilgisine erisen Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlileri sahsin adresini tespit etmesi üzerine operasyon için dügmeye basildi. Ayrica farkli suçlardan aranmasi oldugu da tespit edilen süpheli A.G. uzun bir süre yapilan teknik takibin ardindan düzenlenen operasyon ile yakalandi.

Sahsin konaklama yapmakta oldugu evde yapilan aramada bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi. Gözaltina alinan sahis emniyetteki islemlerinin ardindan Ortaca Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi. Mahkemeye çikarilan süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA