Köseceli 122 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu Açildi

Adiyaman-Gaziantep karayolu üzerinde bulunan Köseceli köyüne 112 acil saglik hizmetleri istasyonu kuruldu.

Köseceli 122 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu Açildi
Adiyaman Saglik Müdürlügü Ambulans Servisi Bashekimligi tarafindan yeni bir 112 acil saglik hizmetleri istasyonu açildi. Besni ilçesine bagli köseceli köyüne kurulan istasyon Adiyaman-Gaziantep Karayolu üzerinde 4 belde ve 30’dan fazla köye hizmet verecek.

Istasyonunun açilisina Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, Milletvekili Yakup Tas, Besni Kaymakami Nazli Demir, Il Saglik Müdürü Erdogan Öz, Besni Belediye Baskani Mehmet Emre, Köseceli Belediye Baskani Kerim Durgut, AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, AK Parti Ilçe Baskani Ismail Sümer, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri ve vatandaslar katildi.

Köseceli Belediye Baskaninin destekleriyle hizmete açilan istasyon anayola ve beldelere yakinligiyla önemli bir ihtiyaci giderecek.

Açilista konusan Vali Mahmut Çuhadar; “Beldemize yapilan bu hizmette emegi geçen Il Saglik Müdürümüze ve ekibine, saglik çalisanlarimiza ve Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Bu bölgede önemli bir eksikligi gidermis olduk” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Ahmet Aydin ise yaptigi konusmada; “Beldemizde çaliskan bir belediye baskanimiz var. Önemli çalismalara imza atti. Bizde kendisine gereken destegi verdik. Gençlerimiz için önem tasiyan hali sahamizi faaliyete geçirdik ihtiyaç duyulan her noktada kilit tasi dösemesi gerçeklestirildi.

Son olarak ta 112 acil istasyonumuzu hayata geçirdik. Elimizden geldigince ihtiyaçlari teker teker karsilamaya devam ediyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaymakam Nazli Demir ise konusmasinda, “Bugün Köseceli Belediyemiz tarafindan yeri verilip, bakim onarimi üstlenilen, bölgede önemli bir ihtiyaci karsilayan ve ilçemizin besinci 112 acil saglik istasyonu olan Köseceli 112 Acil Istasyonunun açilisini gerçeklestirdik. Bu hayirli hizmetin ilçemize kazandirilmasinda emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Köseceli Belediye Baskani Kerim Durgut ise halka hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarini belirterek, “112 Acil saglik istasyonumuzun yani sira devam eden kilit tasi yol çalismalarimizda en kisa sürede tamamlanmis olacak. Bunlarin yaninda beldemize hali saha da yaptik. Beldemize hayirli olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA