(Özel) Bursa'da Görülmemis Olay... Isyerine Giren Köylüsünü Kiskivrak Yakaladi

Bursa’da süpheli bir sahis, hirsizlik için girdigi pastaneden çikacagi esnada tesadüfen dükkani açmaya gelen sahipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. O sirada hirsizla konusan pastane sahibi hirsizin kendi köylüsü oldugunu söylemesi üzerine sasti kaldi. Gözaltina alinan süpheli yarim saat sonra pastaneye giderek köylüsünden özür diledi.

(Özel) Bursa'da Görülmemis Olay... Isyerine Giren Köylüsünü Kiskivrak Yakaladi
Olay, dün sabah saat 05.30 siralarinda merkez Yildirim ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde dükkani açmak için gelen Erkan Türkmen içeride birinin oldugunu fark etti. Içerideki kisiye bagiran dükkan sahibi Türkmen, hirsizin girdigi yeri tahmin ederek kiskivrak yakaladi. Hirsizi etkisiz hale getiren dükkan sahibi hirsizla konustugunda sahsin kendi köylüsü oldugunu söylemesi üzerine sasti kaldi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi hirsizlik süphelisi sahsi gözaltina alarak polis merkezine götürdü.

Dükkanina giren hirsizin kendi köylüsünü oldugu söyleyen Erkan Türkmen, ’Sabah 05.30’da isyerimizi açmaya geldigimde içeride hirsiz oldugunu fark ettim. Bagirdim tabi, o sirada hirsiz panik yapti. Ben içeriye girdigi yeri tahmin ettigim için hemen o noktaya kostum. Dolabin üstünden atlayarak kaçmaya çalisti. O sirada yakaladim hirsizi. Polisi aradik, geldi aldilar. Yarim saat sonra tekrar gelip özür diledi. Dükkanima giren hirsiz köylüm çikti. Ailesini falan herkesi taniyorum. Tanidik çiktigi için de çok üzüldüm. Ailevi nedenlerden dolayi 2-3 gündür eve gitmiyormus. Aç kaldigi için girmis’ dedi.

Kaynak: İHA