Ünlü Sanatçilar Lüks Konutlarin Pazarligini Sahnede Yapti

Aydin’in Didim ilçesinde Isadami Necdet Özer’in N-World projesinin tanitimi magazin sova döndü. Tanitim gecesinde sahne alan sanatçilar Didim halkinin yani sira yerli ve yabanci turistlere unutulmaz bir konser yasatirken gecede sanatçilar satin aldiklari lüks konutlarin pazarligini da sahnede yapti.

Ünlü Sanatçilar Lüks Konutlarin Pazarligini Sahnede Yapti
Projenin tanitim gecesi dolayisiyla düzenlenen gecede Seren Serengil, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Mahmut Tuncer, Çilgin Sedat ve Tugba Ekinci sahne aldi. Didimlilerin yani sira yerli ve yabanci turistlerin yogun ilgi gösterdigi konserde, Didim’de yasamayi tercih eden sanatçilar yeni konutlarinin pazarligini hayranlari önünde ve sahnede yapti. Necdet Yapi Yönetim Kurulu Baskani Necdet Özer yeni projesi N-world için sahnede Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Mahmut Tuncer ile yeni lüks projeden yer satin almak adina kiyasiya pazarlik yapti.

Soyman çifti pazarligi bitirdi, Mahmut Tuncer hanimdan izinsiz alamayacagini söyledi

Sempatik diyaloglarin yasandigi pazarlik sonrasi Safiye Soyman ve Faik Öztürk projeden konut almak üzere Necdet Özer ile anlasirken, Ünlü sanatçi Mahmut Tuncer ise ‘Önce hanimdan izin almam lazim’ diyerek pazarligi bitirmedi. Tuncer’in konusmasi izleyenleri gülümsetti. Yeni Konut sahibi olan ünlü sanatçilar Safiye Soyman ve Faik Öztürk ise “Didim turizm için çok güzel bir yer, ayrica isteyenlerin 12 ay yasayabilecegi bir kent” diyerek adreslerinin artik belli oldugunu ve daha siki bir diyalog için hayranlarini komsu olmaya çagirdi.

Tanitim gecesine özel indirimler uyguladiklarini belirten Necdet Özer, e “5 yildizli Otel de ne varsa fazlasi olan konutlar insa ettik. Yaklasik 20 gün veya 1 ay sonra projemizde yer kalacagini düsünmüyorum. Bugüne kadar bizim projelerimize yatirim yapan herkes 3 kattan fazla kazançli çikti. Bundan sonra da bizim projelerimizde yer alanlar kazanmaya devam edecek. Bu gelenegi bozmayacagiz” diyerek herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA